Hra lží. - Shepard, Sara (BB/art, 2014)
Když jsem ještě žila, naše rodina mi připadala dokonalá. Adoptivní rodiče mě zbožňovali a sestra Laurel se mě snažila ve všem napodobit. Ale když teď moje znovunalezená sestra dvojče Emma zaujala mé místo a pátrá po mém vrahovi, obě zjišťujeme, jak je tahle rodina ve skutečnosti problematická.