Markýzova milenka - Herries, Anne (Harlequin, 2012)
Otcova vášeň pro hru v karty připravila Emmu o všechno - ztratila střechu nad hlavou. V této tíživé situaci jí nezbývá nic jiného než dělat společnici ovdovělé přítelkyni, což je ovšem pro dívku jejího postavení společenským skandálem. Jaké je však její překvapení, když ji před touto potupou zachrání markýz Lytham, člověk, který přivedl její rodinu na pokraj bídy. Z vděčnosti proto svoluje, že se stane jeho milenkou.