Příběhy ze sedla. - Gellersen, Ruth, 1975- (Příběhy ze sedla, 2014)
Na vratech stáje visí černý plakát a na něm výhružně svítí bílá lebka se zkříženými hnáty. Pirátský znak! Jsou snad poníci v nebezpečí?