Zvrat - Lutz, John, 1939- (Domino, 2014)
Soukromý detektiv a specialista na sériové vraždy Frank Quinn v dalším ze svých případů stojí proti smrtícímu pronásledovateli mladých žen, v jehož hledáčku se ocitla i Frankova vlastní neteř.