Jednooký králík - Carlsson, Christoffer, 1986- (Panteon, 2014)
Jednooký králík je napínavý román o malém místě, kde se dějí velké věci. Letní venkovský thriller s náladou, která se zadírá pod kůži. Příběh o lásce a přátelství, tajemství i lžích.