Rozpal to, šéfe! - Pohlreich, Zdeněk, 1957- (Sevruga, 2014)
Šéfkuchař Zdeněk Pohlreich na grilu připravuje nejen pořádné kusy masa, ale i ryby, mořské plody, předkrmy a snídaně, které přilákají i zaryté odpůrce pobytu v přírodě.