Silo - Howey, Hugh, 1975- (Světový bestseller, 2014)
V silu pod zemí, zamořenou jedy, se ukrývají lidé. Naučili se tu žít, milovat i umírat. Po letech udržování křehké rovnováhy se však celý systém octne před zhroucením.