Borec - Garwood, Julie, 1946- (Oldag, 2014)
Peyton a její sestry zdědily malé luxusní přímořské rekreační středisko, ale dědictví je vázáno podmínkou: dívky musí provozovat středisko po dobu jednoho roku a vykázat zisk - teprve pak jim bude patřit. Brzy však tuto snahu začínají mařit události, jež ji čím dál víc ohrožují. Nehodlá se nechat zastrašit - než málem přijde o život. Teprve pak se obrátí na svého přítele a ochránce z dětství Finna MacBaina, jenž nyní pracuje u FBI, a žádá ho o pomoc.