Kam na výlety s kočárkem : Čechy - Pitrunová, Zdeňka, 1974- (CPress, 2012)
Jestli jste si mysleli, že s narozením miminka končí cestování a všechny s tím spojené radosti, tak jste se mýlili. Teď teprve zažijete opravdové dobrodružství!