Torpéda, vpřed! - Reeman, Douglas (Baronet, 2014)
Roku 1943 se již sice začíná vývoj války obracet ve prospěch spojeneckých sil, na Černém moři, kde slabé sovětské námořnictvo čelí německé flotile, to ale vypadá jinak.