Zlá žena - Pastor, Marc, 1977- (Host, 2014)
Kniha je založena na skutečném případu, který otřásl Barcelonou na začátku 20. století. Hlavní roli v něm hrála "Upírka z ulice Ponent", jejíž krutost všechny šokovala. Zlá žena je strhující román, který potvrzuje literární talent Marca Pastora.