Cílená hrozba - Clancy, Tom, 1947-2013 (BB/art, 2014)
Další napínavý dobrodružný thriller z pera populárního a úspěšného amerického spisovatele. V příběhu se opět vedle sebe objeví dvě generace Ryanů - otec prezident a syn zpravodajský agent.