Jen v lásce přežijeme - Prekop, Jirina, 1929- (Portál, 2014)
Moderní člověk si přivykl na různé způsoby prožívání rodinného života a rodinných svazků. Rozpad rodin a zakládání nových je už téměř standardem západního světa, závazky na celý život a pevné partnerské vztahy už se nenosí.Známá rodinná terapeutka a spisovatelka bestsellerů v nové knize ukazuje, že by tomu tak nemuselo být a že láska na celý život je možná. Předkládá srozumitelné rady a úvahy, které vycházejí z přirozených zákonů, které jsou pro investici zvanou rodina klíčové: zájem o druhého, schopnost odpuštění, každodenní projevy zájmu