Knížka proti nudě : 300 her a aktivit pro každou příležitost - Copeland, Cynthia L., 1960- (Portál, 2014)
Taky se vám zdá, že půlku času s dětmi trávíte na cestě někam a půlku čekáním, až to nastane? Člověk se řítí k dětskému lékaři, aby stihl dobu objednání, a pak tři čtvrtě hodiny sedí, než na něj přijde řada. A to je ta pravá chvíle, aby děti začaly kňourat a zlobit.Tak nějak uvažuje autorka Knížky proti nudě, která pro rodiče vymyslela hry použitelné téměř v každé všední situaci, při návštěvě restaurace, obchodu či kadeřníka, při jízdě v autě, vlaku či letadle, při stání ve frontě, čekání v čekárně atd.