Kouzelná stodola - Lachoutová Ričlová, Irena (Krigl, 2014)
Dají se prožít báječné prázdniny bez televize, počítače, tabletu a mobilního telefonu? Pokud má vaše babička na dvoře kouzelnou stodolu, tak ano.