Kouzelná šunka - Poláček, Karel, 1892-1945 (Harmonie, 2013)
Pohádkový příběh, ve kterém pan Cipra potká cestou z hospody Pána Boha a ten mu daruje šunku, ze které lze celý den krájet a do druhého dne zase doroste do původní velikosti.