Perunova krev - Kotleta, František (fiktivní postava), 1981- (Fantastická Epocha, 2014)
Objevil se ztracený mocný artefakt a ta, která jej získala, s ním má velké plány. Je tady ale jeden muž. Voják, zrazený a zabitý, přesto kupodivu stále živý a plný touhy si to vyřídit s každým bohem, který se mu postaví do cesty. Nejdřív ale musí zjistit, proč přežil.