Pravdivý příběh Herrmanna Hitlera - syna Adolfa Hitlera : fikce - Ellingsen, Odd Arild, 1947- (Naše vojsko, 2012)
Edward, novinář a dobrodruh žijící na volné noze, odhaluje tajemství starého muže, který celý svůj dospělý život spolupracoval s německou rozvědkou. Měl Hitler syna? Žije ještě? Edward jeho pravou identitu odhaluje