Stromy Evropy : 680 stromů, 2600 ilustrací - Spohn, Margot (Jiří Ševčík :, 2013)
Jedinečná kniha z ediční řady našich kvalitních průvodců zahrnuje všechny druhy stromů, které můžeme potkat v lesích, parcích či zahradách od Norska po Sicílii a od Ruska po Kanárské ostrovy.