Zbožňuju Londýn - Kelk, Lindsey (BB/art, 2014)
Angela Clarková se zamilovala do New Yorku - a ten začíná milovat ji. Když je ale povolána domů do Anglie, najednou hrozí, že svůj zářivý nový život ztratí a vymění ho za déšť, teplé pivo a zlé vzpomínky.