Tajemství minulosti - Bradford, Barbara Taylor, 1933- (Klokan, 2014)
Serena píše knihu o svém slavném otci, navíc má dohlédnout na bývalého milence a kolegu Zacharyho, který je po návratu z Afghánistánu na pokraji zhroucení. Serena váhá, nechce jitřit bolestné vzpomínky na jejich rozchod. Paradoxně je to nakonec Zac, kdo Sereně přispěchá na pomoc, když se jí dostanou do rukou šokující informace o otci a převrátí její život naruby