Zlomená : pravdivý příběh - Keenan, Shy, 1963- (Klokan, 2014)
Co všechno se musí stát, aby si někdo všiml čtyřleté holčičky, zneužívané otčímem a jeho přáteli, často zbité s nelidskou krutostí do bezvědomí, týrané vlastní matkou, až malá částečně ohluchla a oslepla. Je neuvěřitelné, jak lhostejné může být okolí včetně úřadů, a když zmučené děvčátko najde odvahu někomu povědět, co se děje, nikdo jí nevěří.