Čtyři knihy - Yan, Lianke, 1958- (Xin, 2013)
Román o sisyfovském údělu, o kampaních, hladu a o ceně za přežití se odehrává v době Velkého skoku - Mao Ce-tungovy zničující hospodářské kampaně a následného hladomoru. Příběh o přerodu člověka zasadil autor do pradávné kolébky čínské civilizace - ke břehům Žluté řeky.