Finanční životy básníků - Walter, Jess (Argo, 2014)
Hořce komická existenciální satira. Druhořadý novinář Matthew Prior se zničehonic ocitne bez práce, po uši v dluzích a s vystěhováním na krku. Karta se začne obracet ve chvíli, kdy zoufalý Matt během půlnoční výpravy do místního supermarketu potká několik kuřáků marihuany a usmyslí si, že se z bezvýchodného postavení dostane pomocí svého dosud nejtroufalejšího a nejšílenějšího plánu: bude prodávat "trávu" svým kamarádům z byznysu.