Třetí hlas - Börjlind, Cilla (Světový bestseller, 2014)
V Marseille objevili brutálně zohavené tělo slepé ženy, kdysi asistentky proslulého cirkusového vrhače nožů. Stockolmský komisař (a bývalý bezdomovec) Tom Stilton se na žádost přítele vydá do Francie zjistit, co se ve skutečnosti stalo.