Najděte si svého marťana : --co jste vždycky chtěli vědět o psychologii, ale ve škole vám to neřekli-- - Herman, Marek (Hanex, 2008)
Kniha je cenná hlavně tím, že je napsána odborně, přitom naprosto srozumitelně, autor si s pomyslným čtenářem vlastně povídá. Objevíte v ní svěží pohledy a úvahy z oblasti sebepoznání, mezilidských vztahů a výchovy malých dětí.