Případ pro exorcistu : detektivní román - Sýkora, Michal (Paseka, 2012)
V kostele na oltáři nalezeno tělo mrtvé dívky. Je do vraždy zapleten místní kněz, stala se mrtvá obětí nepovedeného exorcismu? Stopy nečekaně vedou do prostředí olomoucké univerzity.