Srub - Vann, David, 1966- (Argo, 2014)
Manželé Gary a Irene si staví srub na ostrůvku uprostřed aljašského ledového jezera. Gary se uskutečněním dávného snu snaží zpětně naplnit svůj promarněný život, zatímco Irene se potýká s dávnou tragédií v rodině a s náhlou prázdnotou poté, co opustila zaměstnání.