Prima kluk - Haas, Meike, 1970- (Láska s.r.o., 2013)
Tak to je fakt trapas! Třináctiletá Pauline touží zazpívat si s frontmanem školní kapely Emanuelem. Když má splnění svého snu na dosah ruky, všechno zkazí.