Kniha ekonomie - Buchtelová, Michaela, 1974-; Hocková, Zuzana; Vochoč, Otakar (Universum (Knižní klub), 2014)
Co se děje při recesi? Jak fungují peníze? Proč platíme daně? Ekonomie ovlivňuje každou stránku našich životů, od způsobu, jak cestujeme do práce, až po rozhodování, za co utratíme své peníze - a velké ekonomické myšlenky nepřetržitě utvářejí náš svět. Srozumitelné napsaná Kniha ekonomie, doplněná o krátká, výstižná objasnění ekonomických pojmů