Červenobílá - Vácha, Dalibor, 1980- (Knižní klub, 2014)
Historický román líčí šest let československých legií v Rusku. V centru pozornosti je cesta čtvrtého pluku a osudy spisovatele a pozdějšího generála Rudolfa Medka.