London Road - Young, Samantha, 1986- (Světový bestseller, 2014)
Johannu Wolkerovou vnímá její okolí jako vypočítavou zlatokopku, která se nechává vydržovat bohatými muži. Rozum však dostane košem, když Jo pozná nevázaného Camerona MacCaba, který se přistěhuje do bytu o patro výš na London Road. Drzý Cameron si Jo hned zaškatulkuje jako vypočítavou mrchu, ale zároveň nepopírá, že ho přitahuje...