Netradiční procházky Prahou. - Jarolímková, Stanislava, 1947- (Universum, 2013)
Historicko-místopisný průvodce po Praze, určený nejen Pražanům, ale i návštěvníkům české metropole, kteří chtějí Prahu poznat z jiného úhlu.