Toy Story. - Disney, Walt, 1901-1966 (Disney - Pixar, 2008)
Andy vyrostl a už nějakou dobu si nehraje se svými hračkami jako dřív. Dokončil střední školu a chystá se na univerzitu, ale ještě předtím se musí postarat o své hračky. Najde jim nový domov, kde budou spokojené a šťastné?