Heidegger a Kierkegaard : na cestě k myšlení - Olšovský, Jiří (Akropolis, 2013)
Studie nabízí srovnání filosofických koncepcí dvou předních myslitelů, a to s důrazem na propracovanější Heideggerův pokus. Oba tito filosofové se snaží myslet postmetafyzicky, alespoň v náznaku překračovat ontotheologická omezení a subjektivistický voluntarismus moderní doby.