Poznámky ke studiím nových médií - Macek, Jakub, 1979- (Masarykova univerzita, 2013)
Kniha se věnuje studiím nových médií. Text shrnuje historické a epistemologické kořeny studií nových médií a jejich vývoj a následně formuluje teoretický koncept nových médií.