Jezevec Chrujda točí film - Stančík, Petr, 1968- (Meander, 2014)
Příběh malé čtenáře hravou formou vede k poznání, že to podstatné u lidí, stejně jako u zvířátek, nemají hledat na povrchu, ale v nitru.