Hlučná samota : sto let Bohumila Hrabala : 1914-2014 - Kotyk, Petr; Kotyková, Světlana, 1963-; Pavlíček, Tomáš, 1972- (Mladá fronta, 2014)
Kniha koncipovaná jako kronika života a díla Bohumila Hrabala přináší jedinečný výbor autentických dokumentů a fotografií, ukázek korespondence, původních neupravovaných strojopisů básní, povídek a románů.