Bořivoj a blecha Fló - Binar, Ivan, 1942- (Albatros, 2014)
Blecha Fló se pořád ne a ne nikde usadit, všude je nespokojená, ale jen dokud nepotká malého Bořivoje. Ten se zrovna chce vydat na cestu kolem světa a tak vyrazí spolu.