Kouzelný polštář - Sechovcová, Kateřina, 1983- (Argo, 2013)
Malý chlapec jde spát, hlavu si položí na polštář se vzorem kočiček a zaposlouchá se do pohádky na dobrou noc. Vtom jedna z kočiček obživne...