Brno nacistické : průvodce městem - Brummer, Alexandr (Host, 2013)
Netradiční průvodce, který prostřednictvím příběhů čtyřiceti brněnských lokalit seznamuje čtenáře s tím, jak vypadalo město v době nacistické okupace.