Cesta ke svobodě : jak překonat své každodenní závislosti : průvodce naším životem - Griffin, Vicki (Život a zdraví (Advent-Orion), 2011)
Drogou - tedy látkou či chováním vyvolávajícím závislost - se pro člověka může stát cokoliv.