Hiphop a smuteční marš - Konečný, Jaromír, 1956- (Albatros, 2008)
Patnáctiletý Robert, je outsider, loser, jak říká sám sobě. Bydlí s babičkou na vesnici, zatímco jeho rodiče cestují po světě. On je nešika, a má přezdívku "Bejb". Pak se s babičkou přestěhují a všechno se rázem změní. Každý ze třídy pochází odjinud, ve třídě letí hip hop a všichni tu rýmují, breakují a rapují jako o život.