Poslední boj. z historie pluku SS Wotan - Kessler, Leo, 1926-2007 (Baronet, 2014)
Schulze a Matz, otupení drsnou brutalitou ruské fronty, vedou poslední zbytky úderného praporu SS Wotan zpět do upadající Říše. Válka však pro ně ani zdaleka nekončí.