První telefonát z nebe - Albom, Mitch, 1958- (Práh, 2014)
Jednoho dne v michiganském městečku Coldwater zazvoní telefon. Hlas říká, že volá z nebe. Je to největší zázrak v historii? Nebo nějaký krutý vtip? Jakmile se zvěsti o podivných telefonátech rozšíří, do Coldwateru se začnou sjíždět cizinci, aby byli také u toho. Ve stejnou dobu se do Coldwateru vrací z vězení pilot s pošramocenou pověstí Sully Harding.