Případ Neruda - Ampuero, Roberto, 1953- (Host, 2014)
Pablo Neruda se právě vrátil do Chile, poté co opustil svůj post chilského velvyslance v Paříži. V zimě roku 1973 pozná Kubánce jménem Cayetano Brulé a přesvědčí ho, aby se ujal pátrání, které už navždy změní Cayetanův život.