Šachové figurky - May, Peter, 1951 prosinec 20.- (Host, 2014)
Bývalý policejní detektiv Fin Macleod se znovu usadil na ostrově Lewis v souostroví Hebridy, kde kdysi žil jako dítě. Na dně jezera se objeví letadlo s tělem, které zmizelo před sedmnácti lety....