Úterní ženy mezi bylinami a řepou - Peetz, Monika, 1963- (Host, 2014)
Kiki, vynervovaná ze špatného vzduchu, nekonečných problémů s parkováním a ruchu ze staveniště vedle jejich bytu v Kolíně, se rozhodne odstěhovat s mužem a dvouletou dcerkou na venkov.