Haló, tady tvoje láska! - Benková, Jana, 1970- (Brána, 2014)
Příběh rozhlasové moderátorky Mileny Maxové, do jejíhož klidného života s přítelem Dušanem vtrhne jako lavina její divoký kolega Ben. I když se od prvního setkání vzájemně nesnášejí, život je staví před celou řadu překvapení a vtipných situací.