Karmická astrologie : nejsme tu poprvé - Krumlovská, Olga, 1963- (Brána, 2014)
Autorka, známá astroložka, se tentokrát zaměřila na astrologii karmickou. Kniha je členěna podle znamení zvěrokruhu a čtenáři si podle vytvořených tabulek mohou najít, jaký mají osud - tedy svůj karmický úkol v životě, zda mohou na svém osudu něco změnit a také čím eventuálně byli a kde žili v životě minulém.